Какво се случва, когато хъсът за победа срещне играта на друго ниво? Везенков става посланик на BETANO в България!

17 май | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Какво се случва, когато хъсът за победа срещне играта на друго ниво? Везенков става посланик на BETANO в България!

Betano – брандът, който за кратко време успя да се нареди сред лидерите в гейминг индустрията, с гордост съобщава, че баскетболната звезда Саша Везенков е най-новият посланик на компанията в България. През 2022 г. чрез анкета, проведена сред спортните журналисти в страната, Везенков получи престижното признание “Спортист на годината”.

Той се присъединява към Kaizen Gaming, компанията майка на Betano заедно със суперзвездата на НБА Янис Адетокумбо.Ключово събитие, част от бляскавата кариера на национала Александър Везенков, е и наградата за реализатор №1 на Редовния сезон 2022/2023 в Евролигата, носеща името на легендарния Алфонсо Форд. Везенков попада на четвърта позиция сред най-добрите пет реализатори на 33-ия кръг в Евролигата по баскетбол за мъже, след като отбеляза 22 точки за Олимпиакос при загубата на отбора като гост на Реал Мадрид.

 

Като посланик на Betano, Везенков щe затвърди позиционирането на бранда, който  непрекъснато подкрепя спорта във всички държави, където оперира. Освен това, той ще споделя страстта си към баскетбола и онлайн игрите, насърчавайки многобройната спортна публика да се забавлява на друго ниво и да играе отговорно.

„Развълнуван съм да се присъединя към екипа на Betano и да представям компания, която съзнава важността на подкрепата за младите спортисти и таланти в България“, каза  Везенков. И допълни: „За мен баскетболът е страст и призвание и съм щастлив, че имам възможността да предам този ентусиазъм на  фенове в цялата страна.“

 

„Горди сме да приветстваме Саша Везенков в семейството на Kaizen.“, добави Цветин Йорданов, изпълнителен директор на Betano България. „Безспорно той е един от най-класните спортисти в нашата страна. достоен пример за дисциплина, хъс и устрем към развитие и победа.

Именно тези негови качества, в комбинация с ценностите на нашия бранд, правят това партньорство толкова обещаващо. Вярваме, че заедно ще предложим на нашите клиенти още по-вълнуващо изживяване и тепърва ще реализираме редица успешни инициативи.“

 

С присъединяването на Саша Везенков към посланиците на Betano, компанията  поддържа своя ангажимент да подкрепя българския спорт, като част от своята политика за корпоративно социална отговорност, както и да предоставя добавена стойност на своите потребители.

 

Повече за Kaizen Gaming | BETANO

 

Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги, за да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят.

С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър. 

Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 3 престижни награди от EGR, включително „Оператор на годината“, „Най-добър оператор за футболни залози на годината“ и „Оператор на годината за Обслужване на клиенти“ ”.

Повече информация можете да намерите на нашия сайт – Kaizen Gaming.

ТАГОВЕ
Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

ОЩЕ ОТ Betano Новини
Betano Новини 29 фев.

Ще направи ли услуга Манчестър Юнайтед на преследвачите на Манчестър Сити за титлата

Betano Спонсорства 21 фев.

INZONE: Порто и BETANO отварят нова сензорна стая на стадион „До Драгао“

Betano Новини 13 фев.

Шампионска лига се завръща – Порто ще изкачва планина на осминафинал

Betano Новини 07 фев.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Betano Новини 24 ян.

Все още непобеденият Байерн Леверкузен посреща Борусия Мьонхенгладбах

Betano Новини 17 ян.

Атлетико Мадрид и Реал Мадрид излизат в нова епична битка за Купата на краля

Betano Новини 14 дек.

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

Betano Новини 08 дек.

Ювентус приема Наполи с мисия да отдалечи още повече шампионите от титлата

Betano Новини 01 дек.

Барселона срещу Атлетико Мадрид в едно от най-интересните дербита в Ла Лига

Betano Новини 30 ное.

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на UEFA EURO 2024™

ЗАРЕДИ ОЩЕ