Европейската ни шампионка Екатерина Стратиева получи подкрепата на Betano за Рали България 2023

30 авг. | МИН ЗА ЧЕТЕНЕ |
Европейската ни шампионка Екатерина Стратиева получи подкрепата на Betano за Рали България 2023

Международно отличената компания за онлайн залози Betano с гордост обяви своята подкрепа за екипажа на Екатерина Стратиева на тазгодишното издание на рали “България”. Това сътрудничество е още една стъпка свързана с ангажираността на компанията за подкрепа на българския спорт.

„Автомобилният спорт е изключително скъп и партньорството с утвърдена и престижна компания като Betano е ключово за развитието му. Щастлива съм, че получихме тази подкрепа, идваща в най-необходимия за нас момент и сме благодарни за възможността да се борим за призовите места.” заяви трикратната европейска шампионка по автомобилизъм Екатерина Стратиева на пресконференция в Националния стадион „Васил Левски“. Тя бе категорична, че е мотивирана да постигне победа в най-авторитетното автомобилно състезание в България, което тази година ще се проведе от 1-ви до 3-ти септември във Велико Търново.       

Регионалният директор на Betano за България Цветин Йорданов заяви, че вижда дългосрочен проект в сътрудничеството на компанията с Екатерина Стратиева. Betano се позиционира сред лидерите в гейминг индустрията не само в България и съседни държави, но и в целия свят. Осъзнаваме важността на подкрепата за развитието на спорта и сме радостни да отбележим поредното партньорство с един истински професионалист, този път в автомобилния спорт. Пожелаваме и достойно представяне и още поводи за гордост.“, посочи Йорданов. 

       По време на събитието Екатерина Стратиева, нейният навигатор Георги Аврамов, както и екипът на Betano представиха автомобила, с който екипът ще участва на Рали България 2023. „Уверена съм, че екипът ни е изключително подготвен и силно мотивиран за победа. Вярваме, че новата визия на автомобила ни, която създадохме съвместно с Betano ще ни отличи и ще ни донесе късмет. Пожелавам си само здраве и да зарадваме българите с една хубава родна подкрепа в полите на старата ни столица“, каза още Стратиева. 

—–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Повече за Kaizen Gaming | BETANO

 

Kaizen Gaming, компанията майка на BETANO, е една от най-бързо развиващите се международни GameTech компании. С фокус върху технологиите и хората, ние се стремим непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги, за да предложим пълноценно и надеждно онлайн изживяване на нашите клиенти по целия свят. С екип от над 2000 професионалисти, предоставяме премиум свят за залози в 11 държави и управляваме марката Stoiximan в Гърция и Кипър.

 

Kaizen Gaming е носител на множество международни отличия в индустрията. Като признат лидер на глобалния пазар за спортни залагания и казино игри, през 2022 компанията получи 4 престижни награди от EGR, включително “Мобилен оператор на годината” „Оператор на годината“, „Най-добър оператор за футболни залози на годината“ и „Оператор на годината за Обслужване на клиенти“ ”.

 

Повече информация можете да намерите на нашия сайт – Kaizen Gaming.

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

Gloria Tamashova

OЩЕ ОТ BETANO СПОНСОРСТВА

INZONE: Порто и BETANO отварят нова сензорна стая на стадион „До Драгао“

21/02/24 04:02

Глобалният посланик на Betano – Янис Адетокумбо, постави абсолютен рекорд в НБА

14/12/23 04:12

Победа на друго ниво – Флуминензе с първа Копа Либертадорес

08/11/23 02:11

Янис Адетокунбо, глобален посланик на Betano, отново номер 1 в NBA

13/10/23 05:10

Европейската ни шампионка Екатерина Стратиева получи подкрепата на Betano за Рали България 2023

30/08/23 07:08

ФК Локомотив София и Betano – Нова ера за футболния клуб на Железничарите

11/02/22 01:02